כתף טלה מזרח תיכוני
6
מנות
לילה השריה + 5 שעות
כתף טלה הוא נתח מלכותי, כזה שתמיד מסמל חגיגה. השילוב עם רוזמרין ושום יוצר מנה חגיגית ועשירה בארומות מזרח תיכוניות. הבישול האיטי מרכך את הבשר ומעניק לו עסיסיות ועומק.
זו מנה שמרגישה ביתית אך גם מפוארת - אידיאלית לאירוע חגיגי או לשולחן שישי עשיר.
מרכיבים
1 יח'
כתף טלה (עם או בלי עצם)
10
שיני שום
3
ענפי רוזמרין
שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1
שמים את שיני השום והרוזמרין, תוך זילוף שמן זית.
2
מושחים את הכתף בתערובת, עוטפים בניילון נצמד ומשרים למשך שעה.
3
צולים בתנור בחום 120 מעלות כ־5 שעות.
הצעת הגשה
מגישים את הכתף שלם לצד ירקות שורש. בתיאבון!